Ce a păţit rockerul Marilyn Manson într-un restaurant!

Apropo.ro / 09.04.2015, 12:31
Ce a păţit rockerul Marilyn Manson într-un restaurant!
Rockerul american Marilyn Manson a fost agresat weekendul trecut în timp ce lua cina într-un restaurant din oraşul Alberta din Canada.
Rockerul Marilyn Manson a fost lovit în zona feţei în timp ce lua cina în restaurantul Denny’s Dinner din oraşul canadian Alberta. Motivul nu este deocamdată foarte clar, întrucât două versiuni ale faptelor au fost prezentate în presa nord-americană, iar poliţia locală va trebui să facă diferenţa între adevăr şi minciună, cu atât mai mult cu cât rockerul a anunţat că va depune o plângere oficială.
 
Potrivit site-ului TMZ.com, acea lovitură în zona feţei ar fi fost cauzată de o insultă proferată de de Marilyn Manson la adresa unei femei tinere. Aceasta i-ar fi cerut cântăreţului să îi permită să se fotografieze alături de el, însă el ar fi refuzat şi ar fi insultat-o. Iubitul tinerei ar fi sărit imediat la bătaie şi l-ar fi lovit violent pe rocker în zona feţei.
 
Rockerul a dezminţit această versiune, spunând că agresiunea căreia i-a căzut victimă s-a produs fără un motiv aparent. După spusele sale, Marilyn Manson ar fi acceptat să se fotografieze alături de două femei tinere care i-ar fi cerut acest lucru, iar apoi un bărbat necunoscut a venit imediat lângă ei şi l-ar fi lovit fără niciun motiv. Agresorul ar fi încercat apoi să îl intimideze pe cântăreţ, ameninţându-l că îl va „arunca în aer” la următorul concert. În urma agresiunii, rockerul a anunţat că va depune o plângere oficială la poliţie.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„Seria neagră” pare să continue pentru rockerul american şi în 2015. Anul trecut, Marilyn Manson a avut parte de o primire foarte rece în Rusia, unde a fost agresat verbal şi udat copios cu „apă sfinţită” de un grup de activişti ortodocşi ruşi. În 2012, rockerul a avut nevoie de 24 de puncte de sutură după o altercaţie violentă cu un fan.
 
Marilyn Manson este un cântăreţ controversat, graţie apariţiilor sale din concerte şi videoclipurilor în care poartă machiaje stridente şi afişează o alură androgină. Printre hiturile sale se numără „Irresponsible Hate Anthem”, „Sweet Dreams (Are Made Of This)”, „Tainted Love” şi „Beautiful People”.
 
În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B’estfest. Numele lui de scenă este o combinaţie între două simboluri ale culturii americane din anii 1960 – actriţa Marilyn Monroe şi criminalul psihopat Charles Manson, scrie Mediafax.