Ce a practicat Aurelian Temişan în copilărie! Cum arăta în dres!

Apropo.ro / 26.03.2015, 09:00
Ce a practicat Aurelian Temişan în copilărie! Cum arăta în dres!
Aurelian Temişan, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 20.30, în postura de jurat al show-ului “Te cunosc de undeva!” este, din 1991, portarul Naţionalei de fotbal a artiştilor.
Însă fotbalul nu este şi singurul sport practicat de Temişan. El a mai făcut box şi handbal. Dar şi… balet.
 
„Hai să nu insistăm pe subiectul cu baletul, da? (râde) Am făcut balet în clasa întâi şi în clasa a doua şi am obţinut locul I pe ţară, doi ani la rând. Doar atât. În acea formulă, eram singurul băiat, între 10-15 fetiţe. Problema mea nu a fost că eram singurul băiat, ci că mama mi-a cumpărat chiloţei cu maşinute şi ştrampi cu două numere mai mici şi mă simţeam penibil. De ce am renunţat la balet? De ruşine. Luasem deja doi ani la rând locul 1. Prea mult, nu? (râde)”.
 
Foto: Antena 1
 
Când a mai crescut, Aurelian a început să facă handbal. Şi box. “De box m-am apucat într-o pauză de handbal, pe la 14 ani. Am făcut box vreo doi ani aşa, pentru mine. Am avut şi meciuri, pe care le-am câştigat ba prin alonja lungă şi tehnica pe care o aveam, ba prin lipsa adversarului la categoria mea. Am renunţat când m-a tras de ureche antrenorul meu de handbal, care mi-a spus că handbalul e pentru mine şi că e păcat să renunţ”, a mai povestit juratul de la “Te cunosc de undeva!”