Ce a primit un tânăr care a cumpărat o consolă Xbox One de pe eBay

De: Gabriela Voicu / 06.12.2013, 14:00
Ce a primit un tânăr care a cumpărat o consolă Xbox One de pe eBay
Un tânăr care a plătit 450 de lire sterline pentru cumpăra de pe eBay o consolă Xbox One de la Microsoft a primit "produsul" într-o formă la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Un tânăr care a plătit 450 de lire sterline pentru cumpăra de pe eBay o consolă Xbox One de la Microsoft a primit „produsul” într-o formă la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Peter Clatworthy, în vârstă de 19 ani, din Bilborough, a economist bani tot anul pentru a cumpăra e ediție limitată Day One a consolei pentru fiul lui în vârstă de 4 ani.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

După câteva zile de la plasarea comenzii, britanicul a avut o surpriză de proporții când a primit o fotografie cu consola în locul produsului cerut. În plus, expeditorul scrisese pe spatele imaginii mesajul „Îți multumesc pentru comandă”.

Anunțul vânzării consolei

Peter Clatworthy a crezut că a fost înșelat, însă atunci când a verificat din nou anunțul de pe eBay a realizat că acesta nu era fals. Proprietarul scrisese în titlu că vindea doar o fotografie a consolei, dar tănărul nu a observat acest detaliu. Din fericire, suma plătită de el i-a fost returnată de echipa eBay care a considerat că anunțul vânzătorului consolei a fost menit să inducă în eroare. Este puțin probabil ca britanicul să poată cumpăra consola în curând, pentru că în Marea Britanie stocul a fost epuizat în doar două săptămâni de la lansare. Nici pe Amazon nu mai este disponibilă, așa cum nici stocul de Playstation 4 nu mai există.

Clatworthy a declarat că familia sa l-a ironizat după ce le-a povestit ce pățise. El susține că a fost totuși mințit de proprietarul așa-zisei console, care îi confirmase într-un e-mail că deținea produsul real.