Ce a scris Robbie Williams pe Twitter după concertul de la Bucureşti. “Ruşine!”

De: Nicoleta Nicolae / 20.07.2015, 11:12

Ce a scris Robbie Williams pe Twitter după concertul de la Bucureşti. “Ruşine!”
După un show impecabil de două ore, timp în care Robbie Williams a spus de mai multe ori că este impresionat de fanii români, artistul englez a descris pe Twitter, în câteva cuvinte, experienţa din ţara noastră.

“Bucureşti: uneori e atât de bun încât e indescriptibil. La fel de bun ca orice spectacol live pe care l-am avut vreodată. Aţi fost imbatabili în seara asta!”, le-a transmis artistul romanilor,

Postarea a fost făcută la numai trei ore după spectacol, iar cântăreţul a pus şi o poză impresionantă din concert: o marea de oameni şi Casa Poporului în spate. Sute de români s-au grăbit să-i multumească pentru concertul de aseară şi să-l invite să revină.

Supăraţi, fanii englezi i-au bătut obrazul. “Ruşine ca puteţi compara tara de origine sau fanii reali, dupa ce ne-ai uitat cu totul în acest an“, a scris o tanara din Marea Britanie.  “Imi este foarte dor de Robbie Williams deoarece nu a sustinut niciun concert anul acesta in Marea Britanie”, si-a justificat tanara cuvintele cand i-a fost atrasa atentia ca fanii sunt peste tot egali.