Ce a zis bunicul de SÂNII lui Gwyneth Paltrow!

De: Marian Andrei / 05.11.2012, 16:30
Ce a zis bunicul de SÂNII lui Gwyneth Paltrow!
Actrița Gwyneth Paltrow a mărturisit recent cum a ajutat-o bunicul ei să-și învingă temerile referitoare la prima sa apariție topless.

„Pentru «Shakespeare îndrăgostit» trebuia să-mi dau bluza jos și să fiu goală”, a povestit actrița.

„Eram îngrijorată pentru că bunicul este o persoană foarte conservatoare”, a spus Paltrow. „Deci, înainte să meargă la cinema, i-am spus că a trebuit să o fac (să apară goală, n.r.) pentru că era un rol foarte important pentru mine”, a mai spus Paltrow.

Actrița nu a menționat dacă răspunsul bunicului a făcut-o să se simtă prost, ci doar că a liniștit-o: „Nu te îngrijora, vor arăta ca două ouă în tigaie„, i-ar fi răspuns acesta.

Pentru rolul din filmul „Shakespeare îndrăgostit”, Paltrow a câștigat premiul Oscar.

Gwyneth Paltrow, nud pentru Vnity Fair

Gwyneth, un pic mai pudică

Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele „Talentatul domn Ripley” (1999), „Dovada” (2005) și „Valentino” (2008). Printre filmele sale recente se numără „Country Strong” și „Pericol nevăzut/ Contagion”. De asemenea, actrița a apărut în primele două filme din seria „Iron Man”, „Iron Man – Omul de oțel” (2008) și „Iron Man 2 – Omul de oțel 2” (2010) -, regizate de Jon Favreau, care au obținut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial.