Ce actriţă faimoasă şi-ar dori un rol în „Game of Thrones”?

Apropo.ro / 17.01.2015, 18:42
 Ce actriţă faimoasă şi-ar dori un rol în
Viola Davis a fost invitată săptămâna trecută la un interviu pentru revistă TV Guide unde a dezvăluit o parte a personalităţii ei pe care puţini o cunosc: cea de consumatoare avidă de show-uri şi seriale de televiziune.
Viola Davis a avut în ultimii ani parte de mult noroc. După o nominalizare la premiile Oscar pentru rolul din filmul „The Help”, ea a primit rolul principal într-unul din cele mai urmărite seriale americane ale momentului „How to Get Away with Murder”, produs si scris de celebra Shonda Rhimes, serial pe care îl puteţi urmări în România pe AXN. Viola joacă aici rolul lui Annalise Keating, o profesoară de drept la o facultate ficţională din Statele Unite, care devine centrul unui mister când una dintre studentele soţului ei e găsită moartă. 
  
În interviul acordat revistei americane TV Guide, Viola Davis a dezvăluit faptul că adoră lumea serialelor şi că este o avidă consumatoare. Unul dintre serialele ei preferate este „Game of Thrones”, despre care a recunoscut că i-ar plăcea să joace un rol ca al Diana Rigg (Olena Tyrell). Pe lângă acest lucru, Viola Davis a spus că dacă ar jucă în serial, ar vrea să şi „omoare” pe cineva, o moarte care să fie, fireşte, în spiritul serialului. 
 
Ce actori ai vrea să vezi în serialul „Game of Thrones”?