Ce afacere are soţia lui Mihai Gâdea, Agatha? Practică sport regulat şi arată fenomenal!

De: Cristiana Trifu / 06.11.2017, 10:45
Ce afacere are soţia lui Mihai Gâdea, Agatha? Practică sport regulat şi arată fenomenal!
Se ştiu puţine lucruri despre soţia lui Mihai Gâdea

Cum arată cele trei surori ale lui Mihai Gâdea!

Afacerea de familie a Agathei, soţia lui Mihai Gâdea, dă semne de reviriment. Agatha Kundri, soţia lui Mihai Gâdea, şi sora ei, Naomi, conduc un after-school pentru copiii din clasele primare, instituţia oferindu-le acestora cursuri de actorie, limba engleză sau înot pentru o taxă lunară de 1.250 de lei.

Carmen Brumă, soţia lui Mircea Badea, a venit o perioadă la after-school, ca invitat special, pentru a le vorbi copiilor despre importanţa activităţilor sportive. Cu toate acestea, din punct de vedere financiar, afacerea nu este deocamdată un succes. Firma Orhideea Kids SRL, prin care se derulează operaţiunile financiare ale after-school-ului, a fost pe pierdere între 2011 şi 2013,  De-abia în 2014 s-a înregistrat profit, castigul net fiind destul de modest, de 10.461 de lei (aproximativ 2.300 de euro).  ]n 2016, grădiniţa i-a adus soţiei şi cumnatei lui Gâdea un profit de 32.317 de lei.

Soţia lui Mihai Gâdea are o siluetă de invidiat pe care a obţinut-o cu mult efort, Agatha Kundri esteparticipă întreceri sportive precum triatlon.