Ce-ai face dacă ai fi Moş Crăciun pentru o zi?

Apropo.ro / 17.12.2007, 00:00
Ce-ai face dacă ai fi Moş Crăciun pentru o zi?
Un job pe cît de frumos pe atît de... ofertant. Cine nu-şi doreşte să fie Moş Crăciun, măcar şi pentru o zi? Inclusiv vedetele PRO TV care i-ar lua locul Moşului... cu tot cu fişa postului!

Alina Chivulescu – Moş Crăciun cu normă întreagă
Dacă ar fi să îmbrace costumul roşu, Bela din serialul ”La bloc” ar opta pentru un job cu normă întreagă, fără zile libere: ”Aş face Crăciun în fiecare zi!”. Fiul actriţei, Michael, a încercat deja meseria de… Moş. ”Într-un an, de Crăciun, el a primit foarte multe cadouri şi a observat că pentru mine nu e nici un cadou. Aşa că a luat un parfum de-al meu, l-a pus sub brad şi mi-a zis ”.

Andi Moisescu – Cadouri pentru toată lumea
Cum ar arăta Moş Crăciun în postura de prezentator la ”Apropo TV”? Branduit, pus pe şotii şi cu o costumaţie plină de mesaje din campania de bun simţ. Andi Moisescu ar face schimb cu Moşu’ pentru o zi: ”Aş umple lumea de cadouri. Toată lumea!”. Iar pentru fiul lui, David, ar rezerva o… tricicletă.

Mihai Dedu – Ocolul Pămîntului, în costumul Moşului
Dacă i-ar lua locul lui Crăciun, pentru o zi, prezentatorul Ştirilor PRO TV de dimineaţă ar lua-o pe urmele lui… Jules Verne: ”Mi-aş dori să ajung dintr-un colţ în celălalt al lumii, să-i văd pe toţi copiii şi să le duc absolut toate cadourile pe care şi le doresc”.

Oana Cuzino – Moş Crăciun – medicul universal
Prezentatoarea emisiunii ”Ce se întîmplă, doctore?” i-ar lua locul Moşului într-o variantă, evident, sănătoasă! ”Aş aduce toată omenirea la starea perfectă de sănătate!”.