Ce-ai zice de un martisor cu motor?

Apropo.ro / 07.03.2008, 18:07
Ce-ai zice de un martisor cu motor?
Spune-ne ce masina ti-ar placea sa primesti de martisor si de ce. Ai toate sansele sa castigi un Alfa Romeo 147, cu plinul facut!

Spune-ne ce masina ti-ar placea sa primesti de martisor si de ce. Ai toate sansele sa castigi ultimul weekend din martie in compania lui Romeo. Alfa Romeo 147, numai la dispozitia ta, cu plinul facut.

Te-ai obisnuit sa primesti cadouri pe 1 si pe 8 martie. De ce n-ai incheia luna dedicata tie cu un cadou in ultimul weekend?

Click aici pentru a ne spune parerea ta si pentru a intra in concurs!

Spune-ne ce masina ti-ar placea sa primesti de martisor si de ce. Ai toate sansele sa castigi ultimul weekend din martie (29-30 martie) cu Alfa Romeo 147, oferita de Autoitalia.

Fie ca te pasioneaza domeniul auto sau stii un model de masina care ti s-ar potrivi, daca ai talent jurnalistic sau daca pur si simplu iti place sa vorbesti despre masini, acum e momentul.

Punem mare pret pe parerile tale, deoarece este o competitie dedicata doar doamnelor si domnisoarelor. Conditia este sa te inscrii in concurs pana pe 26 martie si sa ne spui ce masina ti-ar placea si care sunt motivele alegerii tale.

Castigatoarea va fi desemnata prin tragere la sorti si va fi anuntata pe 27 martie, exact la timp pentru a-si face planuri pentru weekendul cu Romeo.

Pentru mai multe detalii, citeste Regulamentul concursului.

Atentie!

Pentru a putea primi masina in weekend, trebuie sa demonstrezi ca ai permis de minimum 2 ani si ca ai condus in ultimul an.

Daca nu ai permis, poti veni cu un prieten care indeplineste aceste conditii.