Ce ar face burlacul Ştefan Hamza cu banii, dacă ar câştiga marele premiu la ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”

De: Alexandra Necsoiu / 09.10.2018, 11:05
Ce ar face burlacul Ştefan Hamza cu banii, dacă ar câştiga marele premiu la ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”
Ştefan Hamza, primul burlac din noul sezon al show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, este un bărbat atrăgător, a fost model pentru branduri de renume, este pasionat de călătorii şi iubeşte să cunoască oameni noi.

Ştefan spune că relaţionează cu uşurinţă cu oricine, este un tip care învaţă repede şi îşi doreşte să evolueze mereu. Dacă ar câştiga premiul de 5000 de euro în cadrul show-ului de la Antena 1, el mărturiseşte că ar investi o parte din bani în dezvoltare personală, dar îşi doreşte foarte mult şi să-i îndeplinească bunicii sale cea mai mare dorinţă.

”Premiul vreau să-l investesc în mine, să fac mai multe cursuri de dezvoltare personală şi de actorie, dar, totodată, aş duce-o pe bunica la Ierusalim, deoarece este visul ei”, declară Ştefan Hamza.

El este înconjurat de patru femei frumoase cu care locuieşte zilnic, timp de două săptămâni, în Casa Totul pentru Dragoste. Doar una dintre cele patru femei este singură, iar dacă Ştefan o va alege pe ea la sfârşitul acestei săptămâni, va câştiga premiul de 5000 de euro. Dar cum el nu ştie care dintre cele patru pretendente ispititoare este într-o relaţie şi care nu, şansele ca burlacul să facă o alegere greşită şi să piardă banii sunt foarte mari.

Cât de departe va merge Ştefan şi cât sunt dispuse să rişte pretendentele aflăm în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul reality show-ului  la „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu”, numai la Antena 1.