Ce ar face concurenţii din ”Ultimul Trib” cu marele premiu de 100.000 de euro

De: Cristiana Trifu / 11.09.2018, 13:39
Ce ar face concurenţii din ”Ultimul Trib” cu marele premiu de 100.000 de euro
Gândul la marele premiu în valoare de 100.000 de euro îi ajută pe cei 21 de concurenţi din ”Ultimul Trib”, emisiune ce va avea premiera joi, 13 septembrie, la ora 20.00, la Antena 1, să înfrunte fiecare zi plină de încercări în Madagascar şi fiecare concurs extrem de solicitant. Premiul în valoare de 100.000 de euro le pune la treabă imaginaţia concurenţilor din ”Ultimul Trib”, ce va avea premiera joi, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

”Aş avea ce să fac cu premiul la mine acasă, în Maramureş…”, se gândeşte Sorin Brotnei. ”Sunt aproape gata cu construcţia celor două case tradiţionale, vreau să fac şi o şură şi o cramă. Probabil că aş dezvolta tot acolo ceva, pentru că acolo mi-e sufletul şi aş investi probabil în nişte meşteşuguri pe cale de dispariţie, pe care eu le apreciez şi îmi place să mă implic în ele. Mă ajută şi faptul că eu am făcut arte plastice şi îmi place lucrul cu lemnul”, a mai spus Brotnei.

În acest timp, Daniela Crudu se gândeşte că la un răsfăţ pe măsura eforturile sale din Madagascar, iar ca să se bucure de el complet, ar trebui să îi aibă în preajmă şi pe cei dragi. ”Mi-aş schimba maşina în primul rând şi mi-aş reînnoi colecţia de genţi, apoi mi-aş duce prietenele în vacanţă la Ibiza!”, a spus Daniela.

Pentru Ionuţ Iftimoaie, marele premiu este trofeul, după cum explică el. ”Mentalitatea de sportiv mă face să mă gândesc că intru într-o competiţie cu gândul că voi câştiga. Când am plecat, prietenii mi-au zis să mă întorc acasă cu marele premiu, dar eu mă gândesc mai degrabă la trofeu! Aş fi ipocrit să spun că nu mă gândesc şi la partea financiară, atunci când ai patru copii acasă, e greu să nu te gândeşti, iar nevoi avem cu toţii, unele mai reale, altele inventate. M-am gândit însă după o muncă atât de intensă, de probe atât de dure cu uzură fizică şi psihică, cel mai corect ar fi ca cei trei finalişti să împartă marele premiu!”, a spus campionul Ionuţ Iftimoaie. 

Începând de joi, 13 septembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1, cele trei triburi, unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând, vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice.  Cei 21 de concurenţi se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiţi să trăiască în acelaşi mod în care o fac şi aceştia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.

Începând cu 20 septembrie, în fiecare săptămână, joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.