Ce ar face Johnny Depp dacă ar fi anonim pentru o zi?

Apropo.ro / 10.11.2011, 14:44
Ce ar face Johnny Depp dacă ar fi anonim pentru o zi?
Johnny Depp mărturiseşte că, măcar pentru o zi, i-ar plăcea să fie un om normal, să facă toate acele lucruri pe care faima sa i le interzice.

Dacă ar fi anonim pentru o zi, Johnny Depp ar merge cu familia sa la Disneyland, unde s-ar bucura de toate distracţiile oferite de celebrul parc de aventuri. Actorul în vârstă de 48 de ani admite că celebritatea sa îi interzice să facă diverse lucruri alături de cei doi copii ai săi, Lily-Rose şi Jack, alături de care trăieşte la ora actuală în Franţa.
„Mi-ar plăcea să merg la Disneyland cu copiii mei. M-aş da în toate atracţiile alături de ei. De regulă, când tăticul lor apare la Disneyland, se întâmplă lucruri ciudate”.

O sosie a lui Johnny Depp există la Disneyland, în cursa Piraţii din Caraibe, care le permite vizitatorilor să dea nas în nas cu Căpitanul Jack Sparrow.

„Este ciudat să ţi se dea atâta atenţie. Dacă cineva îţi apreciază munca, este drăguţ, dar nu înţeleg alte forme de atenţie, precum cele în care o revistă te votează cel mai cel… Mă trezesc dimineaţa şi trebuie să mă uit la tipul acela din oglindă, ceea ce e ciudat şi neplăcut”, spune Johnny Depp.