Ce ar lua cu ele pe o insulă pustie vedetele din ”Ultimul Trib”: „Un bărbat priceput la toate, să arate bine şi să facă şi copii frumoşi”

De: Cristiana Trifu / 06.08.2018, 13:04
Ce ar lua cu ele pe o insulă pustie vedetele din ”Ultimul Trib”:
Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei vor pleca în Madagascar pentru o aventură exotică în ”Ultimul Trib”, în curând, la Antena 1. Pentru a fi pregătiţi să reziste pe o insulă pustie, fiecare susţine că ar avea însă nevoie de lucruri cât se poate de diferite, mai mult sau mai puţin practice:

 

  • Ionuţ Iftimoaie – ”Dacă aş putea, aş lua cu mine telefonul mobil, să pot să ţin legătura cu familia, ei sunt sursa mea de energie!”.
  • Daniela Crudu –”Telefonul, nu? Şi pudra, şi peria! Nu mâncare, oricum se strică!”.
  • Dorian Popa – ”Există nişte biscuiţi foarte bogaţi în carbohidraţi, pentru naufragiaţi, un mic biscuit face cât multe mese. Cred că mi-aş lua câţiva pentru că sunt foarte hrănitori! Mi-e groază de momentele acelea în care vom sta cu toţii în cerc şi vom discuta despre mâncare, pentru că sigur vor exista!”.
  • Dima Trofim – ”Mi-e foarte greu să mă despart de telefon, ştiu, chiar e dependenţă, aşa că o să încerc să ţin post în toată această perioadă”.
  • Sorana – ”De câte ori mi s-a adresat întrebarea aceasta, răspunsul meu era De această dată mă gândesc că toată lumea o să lupte pentru vila de lux, dar sincer eu mi-aş dori şi experienţa din teritoriul pustiu, aşa că dacă aş putea, mi-aş lua o macetă şi un chibrit, pentru că sincer nu am aprins niciodată focul cu pietre”.
  • Paula Chirilă – ”Aş lua un bărbat priceput la toate pe o insulă pustie. Să ştie să facă o căsuţă, să cunoască toate plantele, fructele, legumele, să ştie să facă un adăpost, să poată să pescuiască, să fie frumos, să arate bine şi să facă şi copii frumoşi”.
  • Sorin Brotnei – ”O macetă, fără doar şi poate! Poţi să construieşti cu ea, să faci cu ea lucruri! Nu ştiu dacă m-ar ajuta să şi mănânc, dar pe o macetă aş merge!”.

”Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase şi de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole şi de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.

Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porţie simplă de mâncare şi nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.