Ce ascunde TRECUTUL lui Marius Moga?

De: Cătălina Matei / 06.06.2014, 09:00
Ce ascunde TRECUTUL lui Marius Moga?
Marius Moga îşi dezvăluie toate secretele azi, la PRO TV, într-o ediţie specială "La Măruţă". Artistul arată cum şi-a construit cariera "pe barba lui" şi face show demn de premiile Grammy.

Unul dintre cei mai discreţi artişti din Romȃnia îşi prezintă pentru prima oară întreaga familie şi arată ce înseamnă pentru el să îşi trăiasca visul.

Părinţii săi, Marius Moga Senior şi Maria Moga, şi-au propus să îşi surprindă fiul chiar în platoul lui Măruţă, dar să îl şi „desconspire” pe adevăratul Moga cu poveşti din trecutul lui, neştiute de nimeni. Bunica de 83 de ani a artistului, care îi ştie toate piesele şi îi cunoaşte toate premiile, îi dă sfaturi de viaţă din categoria „să nu te însori, să mai copilăreşti”.

În premieră, Măruţă va pătrunde şi în actuala casă a tatălui lui Marius, prezentȃnd imagini nemaivăzute din casa science-fiction a familei Moga şi unde descoperim viaţa spectaculoasă pe care fiecare Moga o are dincolo de scenă.

Într-o ediţie specială „La Măruţă” de la ora 16:00, se face spectacol ca pentru cei aproape 15 ani de carieră ai lui Moga, se dezvăluie lucruri despre artist care pȃnă acum n-au fost aflate de nimeni şi se prezintă imagini inedite care îl vor pune pe Marius Moga într-o alta lumină. 

Surprizele pentru Marius Moga vor fi prezente pe întreg parcursul emisiunii, iar tot showbizul-prieten al lui Moga face marea unire pentru compozitorul din Alba Iulia… într-un un material video. Ediţia specială de vineri “La Măruţă” se va încheia cu o piesă cântată de Marius Moga alături de What’s UP şi Adda.