Ce ascunde zambetul „celei mai puternice fete din lume” (Video)

Apropo.ro / 11.11.2011, 10:03
Ce ascunde zambetul
O inregistrare emotionanta, facuta de o adolescenta de 16 ani, din Michigan, Statele Unite, despre sinuciderea mamei sale, face senzatie pe internet.

Uitandu-se fix in camera, cu un zambet foarte larg pe chip, o adolescenta de 16 ani, din Michigan, Statele Unite, vorbeste despre sinuciderea mamei sale.

Inregistrarea emotionanta face senzatie pe internet si a rupt inimile a mii de oameni din lumea intreaga.

Curajoasa Kate se uita in camera si posteaza mesaje spunand ca oamenii ar trebui sa o considere „cea mai puternica fata din lume”, inainte sa dezvaluie secretul ei tulburator.

Apoi, ia in mana un alt mesaj in care spune: „In 5 octombrie, 2011, mama mea a murit… am gasit-o agatata in padure. S-a sinucis.”

Ea a explicat ca motivul pentru care zambeste, in loc sa planga, este acela ca mama ei ar fi vrut ca ea sa fie fericita, iar apoi a ridicat un semn care spune: „Ea iubea sa ma vada zambind”.

Kate arata mai multe fotografii ale mamei sale, le saruta, zambeste si spune ca „mama este intr-un loc mai bun acum si am cel mai bun inger pazitor”.

In final spune ca daca cineva are ganduri de sinucidere, trebuie sa ceara ajutor, pentru ca viata poate deveni mai buna.