Ce au in comun Miss Moldova si Miss Vacanta

Apropo.ro / 10.01.2009, 10:58
Maria Bujor, Miss Republica Moldova a murit in urma cu doua zile intr-un accident de circulatie.

Miss Republica Moldova, in varsta de 23 de ani, a murit intr-un accident rutier, dupa ce a pierdut controlul masinii in care se afla, pe DN 28.

Martorii au declarat ca fotomodelul a incercat sa franeze pe soseaua acoperita cu polei, iar masina s-a rasturnat dupa ce a alunecat ca o sanie pe gheata.

Maria Bujor s-a nascut in Republica Moldova in satul Corlateni, raionul Rascani, unde a obtinut trofeul "Miss Frumusete".

Cativa ani mai tarziu a castigat concursul de "Miss Republica Moldova", iar anul trecut a fost desemnata "Miss Elegance", in cadrul concursului "Miss Leisure 2008" din China.

Blestemul frumusetii

Moartea Mariei Bujor a avut loc la cateva saptamani dupa ce Diana Malos alias Miss Vacanta 2008 a fost gasita spanzurata intr-un copac din spatele manastirii aflate in centrul orasului Suceava.

Politistii au gasit in apropierea Dianei si o poseta, in care se aflau un telefon mobil, un cui si un ciocan, clasificand cazul ei ca fiind suspect.

In legatura cu moartea Dianei s-au emis mai multe ipoteze, doua dintre acestea fiind ca Miss Vacanta a fost ucisa de prietenul ei, dependent de droguri, sau ca tanara a fost drogata inainte sa moara.

Mama fetei in varsta de doar 18 ani a cerut apoi deshumarea cadavrului Dianei, convinsa fiind ca fiica ei a fost omorata.

Aflati mai multe despre Miss Moldova si Miss Vacanta, pe Cancan.ro

Imagini: Cancan