Ce au în comun Tolgahan Sayışman şi Hande Erçel, actorii din “Perla neagră” – FOTO

Apropo.ro / 10.07.2018, 13:21
Ce au în comun Tolgahan Sayışman şi Hande Erçel, actorii din “Perla neagră” - FOTO
Tolgahan Sayışman şi Hande Erçel, actorii care îi interpretează pe protagoniştii Kenan şi Hazal în serialul de la Happy Channel – “Perla neagră”, au în comun o pasiune care i-a propulsat rapid în lumea artistică a Turciei şi i-a ajutat să cunoască ulterior celebritatea şi în alte locuri ale lumii. Cei doi împărtăşesc pasiunea pentru modelling. Nu au doar talent actoricesc, ci sunt şi câştigătorii unor importante trofee obţinute de pe urma frumuseţii. Tolgahan Sayışman şi Hande Erçel, unele dintre cele mai iubite staruri din Turcia(pe care telespectatorii le pot urmări, de luni până joi, de la ora 20.00, la Happy Channel), se pot mândri cu premii semnificative din lumea concursurilor de frumuseţe. Tolgahan a fost desemnat, în anul 2002, Best Model of Turkey, iar zece ani mai târziu Hande a câştigat Miss Civilization of Turkey şi, ulterior, Miss Civilization of The World.

Cei doi au ales să se concentreze asupra proiectelor actoriceşti, însă meseria de model continuă să-şi lase amprenta asupra pictorialelor pe care le realizează, apreciate în număr mare de fani. Urmărită de peste opt milioane de internauţi, pe instagram, frumoasa actriţă Hande Erçel are contracte de imagine cu diverse branduri celebre.
Tolgahan Sayışman şi Hande Erçel sunt protagoniştii serialului “Perla neagră”, Kenan şi Hazal, doi tineri care şi-au jurat iubire veşnică şi care întâmpină numeroase obstacole în povestea lor de dragoste.

“Atâta timp cât voi trăi, până la ultima suflare, te voi iubi numai pe tine!”, îi spune Kenan iubitei sale. Hazal este ospătăriţă la unul dintre cele mai luxoase resorturi din oraşul Çeşme, iar Kenan este un chipeş pescar, dornic să-şi depăşească condiţia. Cei doi plănuiesc să se căsătorească, însă visul lor este spulberat odată cu apariţia lui Vural(Berk Hakman), un afacerist influent şi bogat. Întrucât îi aminteşte de fosta lui soţie decedată – Naz, acesta face o obsesie pentru Hazal şi o obligă să se căsătorească cu el(şantajând-o).  Cu o zi înainte de nunta cu bărbatul iubit, Hazal îl părăseşte pe Kenan pentru a deveni soţia lui Vural. Fără să cunoască adevărul, Kenan trăieşte convins că Hazal a ales banii şi decide să se răzbune pe femeia care i-a provocat o suferinţă imensă.
“Perla neagră”, de luni până joi, de la ora 20.00 până la ora 22.00,  o poveste de iubire, presărată cu momente emoţionante, intrigi şi suspans, la Happy Channel!

Sursa foto: Instagram (Hande Erçel)