Ce avere a strâns Simona Halep până acum! Este cea mai bogată sportivă din România

De: Nicoleta Nicolae / 17.08.2015, 12:11
Ce avere a strâns Simona Halep până acum! Este cea mai bogată sportivă din România
Simona Halep a devenit prima tenismenă din România care a adunat peste 9 milioane de dolari doar din acest sport.


Victoria din semifinale, la Toronto, obţinută sâmbătă seară, cu scorul de 6-4, 6-4, în faţa italiencei Sara Errani, i-a asigurat jucătoarei noastre un cec în valoare de 227.640 de dolari. Sumă care, adunată celor 8.850.173 de dolari câştigaţi de la începutul carierei profesioniste, o face pe Simona să treacă de pragul psihologic al primelor 9 milioane de dolari.

Ocupantă a locului 7 în clasamentul celor mai bogate sportive din lume realizat de Forbes pe perioada iunie 2014 – iunie 2015, Simona a ajuns într-o fază pe care nici nu o visa. „Pentru mine, faptul că sunt în finală aici e o performanţă la fel de mare cu câştigarea titlului. Rezultatul din finală nici nu mai contează”, a spus Simona după victoria din semifinale, relatează click.ro.  

Măcinată de probleme de sănătate, Simona Halep s-a retras în setul decisiv al finalei de la Toronto. Trădată de organism, consultată de trei ori de medic pe parcursul meciului, românca a fost nevoită să se retragă în setul decisiv al meciului cu Belinda Bencic.