Ce avere colosală urmează să moştenească Oana Zăvoranu!

Apropo.ro / 08.04.2015, 10:17

Ce avere colosală urmează să moştenească Oana Zăvoranu!
Mama Oanei Zăvoranu a recunoscut că averea ei este evaluată la suma de 60 de milioane de euro, bani care vor ajunge toţi la fiica ei.

„Şi practic averea… Păi, nu am decât un singur moştenitor. Păi, ce să mai… E vorba de câteva magazine. Câteva magazine, un depozit. Nu, nu mi-am făcut încă testament, pentru că nu am de ce să fac, nu îi rămâne decât ei. Nu are dreptul, frate, nimeni altcineva, decât dacă eu fac anticipat. Nu-şi dă seama că mai rău mă provoacă.

Când eu am vândut acum, în primăvară, un apartament de 70.000 euro, din care majoritatea banilor i i-am dat ei. Cred că se întâmplă ceva şi cu ea, şi cu mintea ei, pentru că este inexplicabil ca să ţi se întâmple aşa ceva”, a marturisit Marioara pentru WOWbiz despre averea ei care se ridica la 60 de milioane de euro.

Toate acestea au plecat de la marturisirile Oanei Zavoranu care sustine ca unchiul ei incaseaza salariu de 6.000 de euro ca sa aiba grija de Marioara, in timp ce ea nu are nici macar o carte de munca la firma mamei sale.

„Familia Zăvoranu nu mai există în mod real. Există familia Mărioara Zăvoranu-Gigicu-Dana. Nu am avut voie să merg la mama mea. Ea nu a înţeles că Gigicu nu veghează la sănătatea ei, ci la chei, la seif, la acte. Eu sunt un om decent şi sunt fata lui Bănicioiu. Gigi nu-i face supă pe gratis, ci pe 6.000 de euro pe lună. În timp ce eu, nu am putut avea o carte de muncă. Am rugat-o să-mi facă o carte de muncă, să fac un credit. I-am spus că nu trebuie să-mi dea salariu, dar nu a vrut”, a scris Oana pe Facebook în urmă cu câteva zile.