Ce „avere” primește Katie Holmes după divorțul de Tom Cruise

De: Gabriela Voicu / 25.08.2012, 13:31
Ce
Actrița americană Katie Holmes va primi o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an, în urma divorțului de Tom Cruise.

Divorțul Katie Holmes – Tom Cruise a fost finalizat luni, după ce un judecător din New York a semnat documentele oficiale finale.

Katie Holmes, în vârstă de 33 de ani, a solicitat divorțul de Tom Cruise, în vârstă de 50 de ani, în luna iunie, invocând „diferențe ireconciliabile”.

Tom Cruise îi va plăti fostei soții o pensie de întreținere a fiicei lor Suri, în vârstă de șase ani, de 400.000 de dolari. Starul american va plăti și alte cheltuieli de care va avea nevoie Suri până la împlinirea vârstei de 18 ani (tratamente medicale, diverse tipuri de asigurări, educație și alte costuri suplimentare).

Adițional, părțile s-au înțeles ca Suri să nu urmeze cursurile „unei anumite școli rezidențiale”, alungând astfel temerile actriței Katie Holmes, care nu dorea ca biserica scientologică să joace un rol important în viața fiicei ei.

Katie Holmes și Suri (Foto: Hepta)

Potrivit presei americane, Tom Cruise și Katie Holmes au rămas în relații amicale și continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, care locuiește cu mama ei în New York.

Katie Holmes a obținut custodia principală asupra micuței Suri, iar Tom Cruise va beneficia de un drept de vizită substanțial.

Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006.

Pentru Tom Cruise, acesta este al treilea divorț. Actorul a fost căsătorit în trecut cu actrițele Mimi Rogers (1987-1990) și Nicole Kidman (1990 – 2001). Cu a doua soție, Cruise a adoptat doi copii – Isabella, în vârstă de 19 ani, și Connor, în vârstă de 17 ani.

În afară de cariera sa cinematografică, Tom Cruise este celebru pentru că este un membru marcant al cultului scientologic, considerat o sectă în multe țări europene.