Ce beneficii post mortem primesc angajații Google

De: Dragos Tanase / 10.08.2012, 13:00
Ce beneficii post mortem primesc angajații Google
Nu este de mirare că beneficiile angajaților de la Google sunt printre cele mai bune: au doctori personali, care vin chiar și la sediul firmei, pot înota cât vor în piscină, beneficiază de mâncare la discreție, tunsori sau coafuri gratuite și sunt chiar "obligați" să se plimbe pe bicicletă.

Și dacă aceste beneficii par incredibile pentru un angajat de rând, de la orice altă formă, iată că Google merge mai departe și oferă unele facilităși angajaților și după ce aceștia trec în neființă!

Laszlo Bock, șef în cadrul departamentului de resurse umane al Google, a declarat pentru Forbes că s-au gândit să îi ajute, astfel, pe soții supraviețuitori și copiii acestora.

Astfel, atunci când un angajat Google moare, partenerul său de viață primește jumătate din salariul acestuia, timp de un deceniu.

Copiii acestora primesc suma de 1.000 de dolari/lună, până când împlinesc vârsta de 19 ani sau până la 23 de ani, dacă aceștia sunt studenți.

Angajati Google până la moarte și dincolo de ea! Că merită...

Angajati Google până la moarte și dincolo de ea! Că merită…

„Motivul pentru care facem toate aceste lucruri pentru angajați nu este acela că este important pentru derularea afacerii, ci pentru că este corect ceea ce facem”, a ținut să precizeze Bock.

Afla cât câștigă un angajat Google, în timpul vieții, și care sunt facilitățile complete, pe Gândul.info!