Ce bine arată Scott Eastwood, fiul lui Clint Eastwood!

De: Gabriela Voicu / 18.09.2013, 16:30
Actorul Scott Eastwood, fiul în vârstă de 27 de ani al celebrului Clint Eastwood, este subiectul unui pictorial seducător pentru publicația Town & Country.

Actorul Scott Eastwood, fiul în vârstă de 27 de ani al celebrului Clint Eastwood, este subiectul unui pictorial seducător pentru publicația Town & Country, cu temă nautică și atmosferă vintage. Tânărul apare alături de un model superb, la bordul unei ambarcațiuni de lux. Scott este fiul lui Clint din relația acestuia cu o stewardesă, Jacelyn Allen Reeves. 

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

El are deja în filmografie 17 titluri. A avut și mici roluri în filmele seniorului, „Gran Torino” din 2008, „Invictus” din 2009 și „Trouble with The Curve”, în 2012.

Vezi mai multe poze

Scott Eastwood

Scott Eastwood este născut în Monterey, California, dar a trăit în Hawaii, alături de mama sa, cu care celebrul lui tată a trăit o poveste de dragoste la mijlocul anilor ”80. Clint Eastwood a fost cel care l-a încurajat să devină actor, dar și să cânte la saxofon, pentru că marele actor și regizor este foarte pasionat de jazz. 

Clint Eastwood are în total șapte copii, iar doi dintre ei par să îmbrățișeze cariera actoricească. Pe lângă Scott, Francesca Fisher-Eastwood, în vârstă de 19 ani, vrea să devină un nume serios în branșă. Anul acesta, ea a fost aleasă Miss Globurile de Aur, dar să sperăm că se va remarca prin mai mult decât prin frumusețe.