Ce bine seamănă cântăreața Antonia cu actrița Olivia Hussey!

Apropo.ro / 12.04.2012, 14:00
Frumusețea tinerei Antonia, care astăzi împlinește 23 de ani, amintește de Olivia Hussey, cea care a jucat rolul Mariei în "Iisus din Nazaret" al lui Zeffirelli.

Nu de puține ori am întâlnit vedete internaționale care seamănă izbitor, deși nu există între ele nicio legătură de rudenie.

Spunem acest lucru pentru că am observat o nouă asemănare între două artiste: cântăreața Antonia și actrița de origine britanică Olivia Hussey.

Olivia Hussey

Olivia Hussey

Cum în această săptămână este difuzată la tv mini-seria „Iisus din Nazaret”, în regia lui Franco Zeffirelli (1977), am revăzut-o pe cea care a întruchipat-o pe Maria, în film.

Pe atunci, Olivia avea vârstă de 26 de ani. La o primă vedere, ai impresia că este Antonia în persoană: caldă, inocentă, sublimă! Dar mai ales ochii și privirea…

Antonia

Antonia

Antonia aniversează astăzi 23 de ani și regăsim aeeași inocență, căldură, dar și frumusețea izbitoare pe care am observat-o la Olivia.

Artista de origine română este extrem de apreciată pentru talentul său muzical, dar și pentru trăsăturile ei genetice de invidiat.