Ce cadou a primit Andra de la soţul ei

De: Nicoleta Nicolae / 08.05.2015, 11:00
Ce cadou a primit Andra de la soţul ei
Aflat pentru prima dată în România, Pablo Alboran, fenomenul muzicii spaniole şi cel mai vândut artist al ultimilor 4 ani în Spania, Portugalia şi America Latina, cu 30 de discuri de platină castigate în întreaga Europa la numai 25 de ani, a sedus deja iubitorii acestui gen si din Romania. Iar una dintre persoanele care nu va lipsi de la concertul lui Pablo Alboran, de pe 27 mai, de la Sala Palatului va fi Andra, careia sotul ei, Catalin Maruta i-a facut o surpriza si i-a daruit bilete la acest concert.

“Are farmec personal si e un artist care stie sa-si puna in valoare timbrul, in melodii sensibile… Aparent, e un alt cantaret tanar si frumos care a ajuns in topuri pentru ca priveste seducator, e sexy si are melodii romantice. Dar Pablo Alboran e mult mai mult decat atat. Are o subtilitate a interpretarii, a nuantarii, pe care nu multi cantareti o pot prinde din zbor”, spune Andra, care recunoaste ca insasi incercarea de a defini acest artist complex este “o aventura artistica…”, insa “va va cuceri, cu siguranta, pot garanta asta!”, adauga Andra.

Cantareata recunoaste ca are asteptari foarte mari de la artistul care “a stiut sa adune ce-i mai bun: sensibilitate, linie melodica limpede, calda si interesanta, apoi versuri superbe, toate astea combinate cu un timbru vocal ce tine loc de orice argument, de orice declaratie de dragoste, de orice promisiune… Nu vreau sa ma credeti pe cuvant, vreau sa va convingeti la concert”, mai spune Andra. Iar in ceea ce priveste spectacolul lui Pablo Alboran de la Sala Palatului, de pe 27 mai, Andra marturiseste ca asteapta “cu emotie si nerabdare sa faca o selectie buna din piesele lui”. “Perdoname”, “Desencuentro”, “Solamente tu”, “Quien” si “Donde esta el amor” sunt cateva dintre piesele preferate ale Andrei.

Cantareata recunoaste ca “un duet cu Pablo Alboran ar fi atat de interesant si de original incat ar fi aproape imposibil sa refuzi experienta!”. Totodata,  Andra este convinsa ca “romanii vor iubi stilul lui, pentru ca noi si el suntem, in esenta, atat de asemanatori, de romantici, de visatori…”

Pablo Alboran va concerta în Bucureşti la invitaţia Vreau Bilet. Biletele pot fi cumpăratede pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center.