Ce cadou FABULOS i-a făcut Madonna fiicei ei care a împlinit 16 ani

De: Gabriela Voicu / 30.10.2012, 15:20
Ce cadou FABULOS i-a făcut Madonna fiicei ei care a împlinit 16 ani
Lourdes, fiica Madonnei, a împinit 16 ani pe 14 octombrie, iar diva i-a cumpărat un cadou fabulos pentru a-i da de înțeles că are încredere în ea. Află despre ce e vorba!

Chiar daca Madonna este ocupată cu turneul „MDNA”, în cadrul căruia a fost huiduită recent pentru că le-a spus fanilor să voteze cu Obama, și-a făcut timp să cumpere un cadou special pentru ziua de naștere a fiicei ei, Lourdes Leon.

Madonna a decis că un apartament va fi darul perfect pentru adolescenta care a împinit 16 ani pe 14 octombrie, dorind să-i demonstreze că are încredere în ea.

„Lourdes era super încântată. Vrea ca mai întâi să decoreze totul după gustul său, apoi va decide când și cu cine se va muta în noua locuință”, a declarat o sursă din anturajul Madonnei.

Lourdes Leon

Imobilul este localizat la câteva blocuri distanță de locuința Madonnei din Manhattan, chiar în apropiere de sediul cultului Kabbalah pe care Madonna și Lourdes îl frecventează.

Madonna i-a cumpărat fiicei sale apartamentul după ce ea a amenințat-o pe mama sa că se va muta cu tatăl ei, antrenorul personal Carlos Leon.

Nu se știe cât a plătit celebra cântăreață pentru apartament, dar acesta se află într-un bloc sigur, cu foarte multă securitate și cu acces la piscină și la sala de sport.