Ce cadou i-a făcut Raluca Zenga fetiţei sale! Samira a împlinit 9 ani şi a dat o petrecere pe plajă

De: Alexandra Necsoiu / 22.11.2018, 15:33
Ce cadou i-a făcut Raluca Zenga fetiţei sale! Samira a împlinit 9 ani şi a dat o petrecere pe plajă
Raluca Zenga nu este doar o mămică fericită ci şi foarte mândră de cei doi copii ai săi pe care îi are cu celebrul Walter Zenga.

Samira, fetiţa celor doi, a împlinit 9 ani, aşa că Mămica ZEN i-a pregătit o petrecere pe cinste. Locaţia a fost plaja din faţa casei din Dubai, Palm Jumeirah, iar sărbătorita a petrecut cu cei mai buni prieteni ai săi şi s-a bucurat de tematica zilei sale de naştere, de altfel un personaj îndrăgit de ea, pisica luptătoare!

Şi dacă sărbătorita a fost în centrul atenţiei nici mămica ei nu s-a lăsat mai prejos! Raluca Zenga a purtat o salopetă scurtă, neagră, care i-a pus în valoare silueta şi picioarele bine lucrate la sala de fitness.

“Sami a împlinit 9 ani şi e pasionată de o  serie de cărţi scrise de Erin Hunter, “Warrior Cats” se numeşte, şi şi-a dorit petrecerea acestei pisici luptătoare. A avut invitaţi colegii ei de clasă, cei mai buni prieteni,  au făcut tot felul de jocuri pe plajă, i-am făcut eu un special design pentru tort…Cadouri-şi-a dorit foarte multe cărticele de care este ea pasionată şi foarte multe lucruri pentru desen şi pictat”, a mărturisit Raluca Zenga, autoarea “Manualului Mămicii ZEN” şi a volumului de poezii “Dragostea 3D