Ce caraghioasa e Kelly Osbourne imbracata ca Madonna

Apropo.ro / 07.09.2011, 12:27
Kelly Osbourne a fost criticata pentru stilul ei vestimentar inspirat de cel al Madonnei din anii '80. Iata de ce!

Desi este cunoscuta pentru noncoformismul sau vestimentar, de data aceasta Kelly Osbourne (26 de ani) a dat-o in bara cu tinuta.

Intr-o incercare esuata de a o imita stilul Madonnei din anii ’80, fiica lui Ozzy Osbourne nu a reusit decat sa fie caraghioasa.

Kelly Osbourne a fost surprinsa de fotografi, in Malibu, in timp ce iesea dintr-o toaleta publica. Felul in care era imbracata, mai ales bluza exagerat de scurta care lasa la vedere burta inestetica a vedetei, a stanit nenumarate critici.

Kelly Osbourne

In ciuda faptului ca nu de putine ori a facut gafe vestimentare, Kelly nu ezita sa o critice pe Kate, ducesa de Cambridge, cunoscuta, de altfel, pentru bunul ei gust.

Felul in care se imbraca ducesa de Cambridge arata ca si regalitatea e in recesiune. Daca as sti ca sunt viitoarea regina a Marii Britanii si am renuntat la viata mea, la intimitate, macar atat as face: as purta o haina o singura data si apoi as arunca-o la gunoi sau as dona-o”, a spus fiica lui Ozzy Osbourne, adaugand ca poate si-ar arunca si chilotii in fiecare seara si nu i-ar mai purta a doua oara.

Kelly Osbourne este atat de preocupata de felul in care arata incat simte nevoia sa isi acopere fata cand este fotografiata si nu poarta machiaj.