Ce conține cea mai iute pizza din lume

De: Gabriela Voicu / 29.03.2013, 11:45
Ce conține cea mai iute pizza din lume
Paul Brayshaw, patronul unui local din Marea Britanie, a inventat Pizza Saltdean Sizzler, cu care speră să intre în Cartea Recordurilor.

Patronul unui local din Brighton, East Sussex, a creat cea mai picantă pizza din lume, dar nu mulți o pot mânca. Mai precis, doar 9 oameni au reușit să guste una întreagă.

Paul Brayshaw, mare amator de mâncăruri picante, a vrut să inventeze cea mai condimentată pizza din lume și așa a luat naștere Pizza Saltdean Sizzler, care a fost vândută în peste 1300 de porții.

8 bărbați și doar o femeie au reușit să mănânce câte o pizza, fiind incluși în Wall of Flame, iar alții care au cedat sunt trecuți la Wall of Shame, în restaurantul lui Paul.

Paul Brayshaw, Christopher Barnard și cea mai iute pizza

Chiar el recunoaște că nu a putut consuma decât 2 felii din cele 6 ale unei pizza și acum speră că sortimentul creat de el va intra în Cartea Recordurilor.

Secretul lui Paul este sosul de chilli, extrem de uite, făcut din cel mai picant ardei, „ghost chilli”.

Pizza Saltdean Sizzler are 25 de cm în diametru și conține topping de pepperoni, însă există și o variantă pentru vegetarieni. Prețul ei este 13 euro.

Cei care au reușit să mănânce o pizza întreagă au declarat ulterior că a doua zi s-au simțit mai rău decât în momentul în care au consumat cea mai iute pizza.