Ce descoperire UIMITOARE a făcut un bărbat care a folosit un test de sarcină

De: Gabriela Voicu / 12.11.2012, 12:00
Ce descoperire UIMITOARE a făcut un bărbat care a folosit un test de sarcină
Un bărbat care a folosit în glumă testul de sarcină al iubitei lui a descoperit ceva ce i-a scimbat viața!

O glumă pornită pe internet de un bărbat, care a făcut un test de sarcină cumpărat de iubita lui, a dus la o descoperire uimitoare: acesta a aflat că are cancer testicular!

Bărbatul postase o fotografie pe Reddit, pentru a arăta lumii întregi că testul i-a ieșit „pozitiv” pentru sarcină, însă un user i-a atras atenția că rezultatul poate ascunde altceva. Acesta l-a sfătuit să meargă la medic, iar bărbatul l-a ascultat și în urma unui control a aflat că are o tumoare la testiculul drept.

El a postat un comentariu ulterior pe Reddit pentru a-i informa pe cititori că testul îi depistase, de fapt, cancerul.

Se pare că banalul test de sarcină poate detecta, în cazul bărbaților, prezența unei tumori canceroase la testicule. Oamenii de știință au recunoscut că un rezultat pozitiv indică prezența unui hormon produs atât de placenta unei femei, cât și de anumite tumori.

Cu toate acestea, medicii recomandă analizele tradiționale, pentru că nu toate tumorile reacționează la fel. În plus, același hormon s-ar putea regăsi în concentrație mai mare și în organismul pacienților care suferă de cancer la pancreas, plămâni sau stomac.