Ce desert revoltător a primit o femeie la petrecerea de logodnă

De: Gabriela Voicu / 07.01.2014, 11:30
Ce desert revoltător a primit o femeie la petrecerea de logodnă
O femeie din Noua Zeelandă a primit un tort-surpriză sub formă de insultă la petrecerea ei de logodnă, din cauza unei dispute cu specialista care preparase desertul.

O femeie din Noua Zeelandă a primit un tort în formă de fecale, însoțit de un mesaj jignitor, la petrecerea ei de logodnă, din cauza unei dispute cu specialista care preparase desertul.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Micaela Harris a avut o surpriză de proporții când a desfăcut ambalajul în care se afla tortul, în prezența rudelor și a celor 100 de invitați. Prăjitura în formă de fecale umane era adresata surorii ei, care se certase cu Emma McDonald, proprietara cofetariei Oh Cakes, și era însoțită de mesajul „Mănânci rahat!”.

Tort din ciocolată

„A fost o situație foarte neplăcută. La momentul respectiv sora mea nu știa ce se întâmpla. Cred că acest conflict a atins proporții exagerate. Ca antreprenor întâlnești și clienți pe care nu îi placi, dar este recomandat să lași de la tine și să stingi eventualele conflicte”.

Emma McDonald chiar a postat pe pagina ei de Facebook mesaje despre ceea ce făcuse. Ea a explicat că respectiva clientă câștigase un voucher de 50$ pentru a comanda un tort, dar nu a specificat cum să arate acesta, ci a cerut doar să fie din ciocolată. McDonald i-a redus voucher-ul la 30$ motivând că femeia îi datora 20$ de la o comandă anterioară și a decis să îi facă tortul pe care îl vedeți în imaginea de mai sus.