Ce drăgălaş este fiul artistei Nadine – Foto

De: Cristiana Trifu / 27.12.2017, 13:21
Ce drăgălaş este fiul artistei Nadine - Foto
Nadine, cunoscută de public drept cântăreaţa care s-a lansat la ”Şcoala Vedetelor”, se consideră acum o femeie împlinită, cu o familie minunată.

 În Ajunul Crăciunului, telespectatorii Antena Stars pot urmări o ediţie specială a emisiunii ”Dincolo de aparenţe” acasă la Nadine şi-l vor putea cunoaşte pe fiul artistei.

Cântăreaţa susţine că iubeşte Crăciunul şi sărbătorile în general, dar niciodată nu a aniversat căsătoria cu soţul ei, pentru că nu ştie nici măcar ziua în care au oficializat relaţia.

”Noi suntem căsătoriţi de şapte ani, de când îl avem pe băieţelul nostru Noah, dar nici până în ziua de azi nu am sărbătorit niciodată nunta noastră pentru că nu ştim când a fost.  Singurul reper pe care îl avem este că ne-am căsătorit când eram însărcinată cu Noah. Dar de anul ce vine am zis că gata. Vom sărbători tot. Vom scoate vasele cu fir de aur, porţelanurile, ne vom aşeza la masă şi vom sărbători toţi trei. Dar asta după ce ne vom scoate mai întâi actele de la căsătorie, să vedem şi noi când ne-am luat” , recunoaşte cu sinceritate Nadine.

Despre cum a venit pe lume Noah, despre sărbătorile în familia ei de acum, dar şi despre cum era Crăciunul în vremea copilăriei ei, când trăia în casa de copii, Nadine povesteşte în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Star.