Ce drăgălaşe sunt fetiţele Roxanei Marcu, Mayra şi Indira – FOTO

De: Cristiana Trifu / 15.12.2017, 12:55
Ce drăgălaşe sunt fetiţele Roxanei Marcu, Mayra şi Indira - FOTO
Rocsana Marcu şi fiicele sale, Mayra (10 ani) şi Indira (6 ani), au câştigat cea de-a şaptea ediţie a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată la Antena 1 de Dan Bittman, iar suma de 7.500 de lei obţinută de acestea îi va fi dăruită lui Andrei (10 ani), un băieţel grav bolnav.

Joi seara, la Antena 1, a fost momentul adevărului pentru realizatorul de la Radio Zu Daniel Buzdugan, interpretul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu şi prezentatoarea TV Rocsana Marcu. Căci copiii lor, care i-au însoţit în platoul emisiunii “Aici eu sunt vedeta”, le-au dezvăluit secretele şi au spus lumii întregi ce obiceiurile ciudate au mami şi tati. În urma amuzantelor probe pe care au trebuit să le parcurgă cele trei echipe formate din părinţi şi copii, câştigătoare au fost declarate Rocsana Marcu şi fiicele sale, care au demonstrat că se cunosc foarte bine unele pe altele.

Aşadar, joi seară, la “Aici eu sunt vedeta”, Maria (9 ani), fiica lui Daniel Buzdugan, a spus că celebrul ei tată obişnuieşte să le mănânce noaptea, ei şi fratelui ei, cerealele, zacusca şi dulceaţa, că îi place pustietatea şi să alerge dimineaţa devreme, în Grecia, printre măslini, şi că poartă în permanenţă o cruciuliţă de lemn.
La rândul său, Luca (7 ani), fiul lui Dinu Iancu Sălăjanu, a zis că tatăl său se pricepe să coasă ciorapi, că îi place să cânte operetă şi că, în copilărie, a făcut hepatită după ce a băut mai multe păhărele de pălincă.

Nici Mayra (10 ani) şi Indira (6 ani), fiicele Rocsanei Marcu, nu s-au lăsat mai prejos. Printre altele, ele au spus despre mama lor că s-a bătut cu un taximetrist, în Egipt, şi că acasă îşi masează sânii, ca să se relaxeze.

Invitaţii speciali ai serii au fost Andrei Ştefănescu şi mama sa, Roxana. Aceştia au povestit o întâmplare din copilăria artistului, a cărui deznodământ a trebuit ghicit de cei trei părinţi celebri din platou. Cu acest prilej, telespectatorii Antenei 1 au aflat ce a făcut micul Andrei cu şopârla pe care mama sa nu a dorit să o primească în dar de la el: a vândut-o.