Ce drame ascunde Florin Călinescu. Viaţa actorului, măcinată de suferinţă: „Mi-am pierdut jumătate din familie”

De: Alexandra Necsoiu / 24.04.2017, 11:53
Ce drame ascunde Florin Călinescu. Viaţa actorului, măcinată de suferinţă:
Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune de la noi, însă viaţa lui a fost marcată de adevărate drame. Cu toate acestea şi-a ţinut suferinţele departe de apariţiile publice.

Viata actorului a fost măcinată înca din 2005, atunci când soţia lui a murit, iar apoi, pe parcursul a 10 ani, actorul şi-a pierdut aproape toată familia. În perioada respectivă, Florin Călinescu a trecut prin cele mai grele momente şi s-a retras din viaţa publică. După moartea soţiei, cei doi părinţi ai actorului au murit, iar totul a culminat cu sinuciderea fiului său, Luca, în anul 2012.

Iubirea secretă a lui Florin Călinescu. Totul a ieşit la iveală!

 ”Nu sunt arogant, sunt doar obosit. Mi-am pierdut jumătate din familie. Nu e uşor să fii şi mamă şi tată. Ca să faci umor îţi trebuie o anumită relaxare. Mi-au trebuit câţiva ani ca să mă ocup de copii să-i fac mari”, declara în februarie 2012 Florin Călinescu, 

Acum, la 12 ani de la moartea soţiei sale, Florin Călinescu a facut nişte declaraţii emoţionante: „Cel mai frumos dans pe care îl poţi dansa este întotdeauna cu iubita ta. Asta nici măcar nu poate fi numit dans, este un adevărat schimb de iubire, de energii, de spiritual. Simţi totul despre celălalt. Ai un milion de lucruri ce te fac să simţi lucruri superioare amorului fizic.”