„Ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place!” Ilinca Vandici, prima delaraţie după ce şi-a arătat părţile intime la tv – FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 07.11.2017, 11:52
„Ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place!” Ilinca Vandici, prima delaraţie după ce şi-a arătat părţile intime la tv – FOTO&VIDEO
Şi-a ridicat fusta în timpul emisiunii şi i s-a văzut lenjeria intimă. Moderatoarea a apărut şi în presa străină. Publicaţiile The Sun şi Daily Mail au avut-o pe prima pagină pe vedeta Kanal D Ilinca Vandici.

Prezentatoarea TV Ilinca Vandici a apărut în presa britanică, după ce, în timpul emisiunii, şi-a ridicat fusta, speriată că ar avea o insectă şi, astfel, i s-a văzut lenjeria intimă.

Uite cum arăta Ilinca Vandici în costum de baie, când era Miss Bihor! Ce transformare!

Ilinca Vandici are “lipici” la puşti: “Vârsta e doar o cifră” – FOTO

Ilinca Vandici a arătat tot! Uite cum a pozat

Ilinca Vandici, pusă la zid, în direct, la TV: „Eşti o frigidă… Ori eşti campioană la pat, ori dormi ca muta-n… păpuşoi!”

Cât durează să ajungi în pat cu frumoasa Ilinca Vandici? „Trebuie să muncim un pic, băieţi, că…”

Ilinca Vandici, tragedia care i-a marcat ultimii ani din viaţă

„Am facut-o si pe asta, am facut si inconjurul lumii cu o ipostaza pe care nu mi-as fi dorit-o neaparat, dar pana la urma ce e frumos si lui Dumnezeu ii place. „Bravo, ai stil” Romania este, de acum, international. M-am imbracat si am observat ca aveam un mare gandac pe rochie. Cu 2 minute inainte de a incepe filmarea. Finisajul pe interior al rochiei ma gadila. Razvan a venit sa ma ajute si uite si asa si faza cu gangania. Nu a fost un paianjen, cum s-a scris, ci o ganganie verde, urat mirositoare”, a spus Ilinca Vandici pentru stirilekanald.