Ce fac acum câştigătorii celui de-al treilea sezon “Mireasă pentru fiul meu” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 07.08.2017, 14:54
Ce fac acum câştigătorii celui de-al treilea sezon “Mireasă pentru fiul meu” - FOTO
După ce prima săptămână a reality show-ului matrimonial de la Antena 1 s-a încheiat în forţă, cu o “Nuntă cu scântei” la propriu, cum rar s-a mai văzut într-un show de televiziune, Ionela şi Teodor, concurenţii primei săptămâni şi-au dus soacrele acasă şi au fugit în luna de miere într-o destinaţie exotică.

Astăzi, începând cu ora 14.00, la Antena 1, telespectatorii vor putea face cunoştinţă cu noul cuplu participant în cadrul reality show-ului, format din Raymond şi Constantina, dar şi cu familiile acestora, iar dacă totul va merge bine, vineri vor putea participa deja la nunta lor.  

Raymond şi Constantina s-au îndrăgostit unul de celălalt în sezonul celui de-al treilea sezon al reality show-ului “Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, formând un cuplu. Cei doi au câştigat competiţia, fiind cei mai votaţi concurenţi ai sezonului, însă au refuzat să se căsătoreasă în marea finală. De atunci, Raymond şi Constantina sunt împreună, iar după aproape patru ani de relaţie au decis că este vremea să îşi unească destinele şi nu oricum, ci în cadrul celui mai nou reality show matrimonial de la Antena 1, “Nuntă cu scântei”.

Cum relaţia lor a fost mereu una zbuciumată, cu multe certuri şi reproşuri dure, cu siguranţă şi în această săptămână stresul şi miza concursului îi vor trece pe cei doi prin clipe grele şi vor genera reacţii extreme. Dacă, într-un final, Raymond şi Constantina vor avea parte de o nuntă de vis sau de coşmarul vieţii lor, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări începând de astăzi, de la ora 14.00, numai la “Nuntă cu scântei”.