Ce fac angajații de la Subway ca să se distreze?

De: Marian Andrei / 23.07.2013, 17:00
Doi angajați ai lanțului de magazine Subway din localitatea americană Columbus au fost concediați ieri după ce au publicat, luni, pe Instagram, poze în ipostaze de neimaginat.

„Bomba” a explodat atunci când presa a fost semnalată cu privire la pozele postate de cei doi pe conturile lor de Instagram și Twitter.

Într-una dintre poze, unul dintre angajați este surprins atingând cu penisul pâinea folosită pentru fabricarea sandwich-urilor ce se vând în lanțul de magazine, aceasta având atașat și comentariul „Numele meu este @ianjett și azi sunt artistul sandwich-urilor”.

În cea de-a doua poză se vede o sticlă care conținea ceva galben, însoțită, de asemenea de un comentariu în care se spunea că „azi, la muncă, mi-am congelat urina”

Realizând, probabil, că au greșit publicând aceste poze, cei doi le-au șters, însă prea târziu.

Conducerea lanțului de magazine i-a depistat în urma articolelor de presă, cei doi afirmând că pozele nu au fost făcute la serviciu, ci acasă, fiind vorba despre o glumă.

Chiar presupunând că a fost o glumă, ea nu a fost gustată de conducerea SUBWAY Sandwich Artistsâ„¢, care a declarat că astfel de acțiuni nu sunt tolerate iar cei doi au fost concediați imediat.