Ce fac foștii concurenți de la „MasterChef”

Apropo.ro / 13.07.2012, 13:00
Dacă despre bucătarul Petru Buiuca se știe că a pus mâna pe cei 50.000 de euro și pe titlul cel mare de la MasterChef, iată ce fac acum ceilalți concurenți.

Câștigătorul MasterChef vrea să lanseze o carte de bucate: „Îmi doresc să lansez cărți de bucate și chiar să umblu prin țară cu mesajul meu: e ușor să gătești, atât timp cât te și distrezi! În momentul în care voi primi banii de la PRO TV, voi accelera lansarea site-ului personal, care deocam­­dată are doar pagina de Facebook: photobites.ro. Mi-am dat seama că implică mult timp și mulți bani. Acum, adun rețe­tele personale și caut metode de a le îmbunătăți”.

GALERIE FOTO

Bogdan Alexandrescu și Alex Petricean (poreclit D’Artagnan), cei doi bucătari care au ajuns în finală, lucrează alături de chef Florin Dumitrescu.

Concurenti Masterchef

Florin Dumitrescu și iubita sa, alături de Bogdan Alexandrescu și Alex Petricean

„Propunerea lui Chef Florin a venit la câteva zile după încheierea emisiunii. Am spus da din prima”, a mărturisit Bogdan.

Mehrzad Moghazehi, unul dintre semifinaliști, are în derulare mai multe proiecte, printre care și un restaurant, alături de care ar putea semna un contract de imagine.

Mehrzad Moghazehi, Alex Cîrțu, Iris Lungu și Cristian Păpușoiu

Mehrzad Moghazehi, Alex Cârțu, Iris Lungu și Cristian Păpușoiu

Sidia Sissoko a făcut o școală de bucătari, pe care a absolvit-o cu nota 10. „M-am înscris la o școală a cărei diplomă e recunoscută în Uniunea Europeană. Am luat diploma cu 10 și acum urmez cursurile de bucătar-șef, în cadrul aceleiași școli”, spune Sidia. Deși a primit multe oferte de job, a preferat să le refuze, pentru a mai studia.

Sidia Sissoko

Sidia Sissoko

Mimi Nicolae nu a mai avansat cu studiile în domeniul gastronomiei, dar se gândește să urmeze niște cursuri specializate.

Mimi Nicolae

Mimi Nicolae

Andreea Moldovan, poreclită „Casnica”, pregătește un proiect de 5 stele: „Sunt implicată într-un proiect de 5 stele, într-o locație de vis din București, dar nu pot să vă spun mai multe deocamdată. Mi-am dorit dintotdeauna să lucrez într-o bu­cătărie profesionistă, însă am ales să mă concentrez pe creșterea și educarea fetiței mele. Acum, că urmează să înceapă grădinița, îmi voi împărți timpul altfel”.

Andreea Moldovan

Andreea Moldovan

Gabi Godeanu și-a deschis o rotiserie. „Am o rotiserie, o afacere mică pentru început, dar cu potențial foarte mare de dezvoltare, pentru că românilor le place să mănânce. Am în meniu pui, rață, prepeliță, curcan, iepure… Iar prețul cred că e mai mult decât rezonabil”, a declarat el.

Gabi Godeanu

Gabi Godeanu