Ce fac foștii concurenți de la „Vocea României”

Apropo.ro / 19.07.2012, 11:30
Finaliștii concursului "Vocea României" s-au afirmat deja în lumea muzicii, piesele lor fiind deja în topurile muzicale autohtone.

Ștefan Stan, marele câștigător al concursului „Vocea României”, a lansat deja două piese, alături de echipa lui Smiley. Primul său single s-a numit „You give me love” feat. Alex Velea, iar cel de-al doilea – „Ea nu mai vine”. Acum lucrează la primul său album și bate țara-n lung și-n lat, pentru concerte.

Iulian Canaf – excentricul blues man din echipa Loredanei a lansat de curând „I Loved a Woman”. Piesa este înregistrată cu artiști profesioniști din 4 țări, SUA, UK, Danemarca și România.

Iulian Canaf

Iulian Canaf

Cătălin Dobre – „Pe banii mei” a fost primul single al lui Cătălin, o piesă compusă de antrenorul său Smiley. Acum, Cătălin revine cu un nou stil și un nou nume: X’cesiv. Cântărețul a lansat de curând piesa „Live your life”, diferită față de stilul muzical cu care și-a obișnuit fanii. X’cesiv este un concept care îmbină muzica electro cu trance-ul și dubstep-ul, mix despre care acesta spune că e ceva rar întâlnit la noi în țară.

Catalin Dobre

Cătălin Dobre

Liviu Teodorescu – piesa lui, „Electronic Symphony”, compusă de antrenorul său Marius Moga, s-a auzit la toate radiourile și în toate cluburile din țară. Mai mult decât a face muzica, Liviu s-a apucat și de actorie, făcând parte din proiectul „Pariu cu viața”, serialul fenomen de la ProTV.

Citește mai multe detalii despre foștii concurenți de la „Vocea României”, pe protvmagazin.ro