Ce fac în viaţa reală reginele telenovelelor

Apropo.ro / 21.03.2013, 09:00
Ce fac în viaţa reală reginele telenovelelor
Dacă, pe micul ecran, acestea arată perfect iar toate dramele lor au happy end, în viaţa reală, acestea au parte de provocări de tot felul: iubiri ratate, tentative de asasinat, copii din flori sau dependenţă de alcool.

Danna Garcia – Iubire de o vară
Frumoasa actriţă din telenovela „Suflet rătăcit” stârneşte pasiuni în viaţă la fel ca pe micul ecran, însă acestea se pare că nu au viaţă lungă. La începutul acestui an, apărea ştirea că Danna este iubita unui coleg de breaslă, la fel de frumos, Julian Gil. Cei doi şi-au arătat dragostea, postând poze pe Twitter din diverse colţuri ale lumii, spre încântarea fanilor. Însă numai după cinci luni, actorii au anunţat despărţirea. Se pare că relaţia lor nu a rezistat distanţei, Danna Garcia filmând în Mexic, iar Julian mutându-se temporar în Columbia, pentru o noua producţie.

Edith Gonzalez – Dramă cu iz de telenovelă
Actriţa din „Salome”, „Inimă sălbatică” sau „Sub cerul în flăcări” a avut parte de o viaţă mai ceva ca-n telenovele. La 40 de ani, a făcut primul său copil cu un bărbat a cărui identitate a rămas pentru mult timp secretă. S-a dovedit a fi un prieten apropiat al actriţei. Mai apoi, s-a îndrăgostit de politicianul Lorenzo Lazo, cu care a rămas din nou însărcinată, dar a pierdut copilul în luna a cincea de sarcină, motiv pentru care a şi amânat nunta. Acum, la aproape 48 de ani, Edith se bucură de fiica ei, Constanza, care-i seamănă perfect, şi de căsnicia cu Lorenzo.

Sara Maldonado – vedeta rock’n’roll
În lumea plină de intrigi a telenovelelor, este greu să rezişti. La numai 30 de ani, Sara Maldonado, actriţa din „Aurora”, a avut parte numai de răutăţi din partea presei. Acum câteva luni, se zvonea că aceasta ar fi fost concediată de Telemundo după ce a apărut de mai multe ori pe platourile de filmare beată sau extenuată după o noapte întreagă de nesomn şi petrecere. Mai apoi, aceasta a fost acuzată că s-a îngrăşat prea tare după despărţirea de partenerul ei, regizorul Billy Rovzar. Aceasta şi-a apărat însă kilogramele în plus, spunând că motivul pentru care s-a îngrăşat a fost o vacanţă odihnitoare în Europa, care a făcut-o să renunţe la grija pentru silueta ei. „Sunt om, şi oricine mănâncă paste, pâine, îngheţată… dar asta nu contează. Nu e ca şi cum m-aş fi îngrăşat 40 de kilograme”, a declarat Sara Maldonado.

Gabriela Spanic – Mai puternică decât otrava!
În viaţa reală, Gabriela Spanic – vedeta din serialul „Emperatriz” – a avut parte de mai multe drame decât într-un întreg scenariu de telenovelă. Actriţa este certată cu sora ei geamănă (pe care a hărţuit-o până a băgat-o în spital), a trecut la un pas de moarte când ea şi familia ei au fost otrăviţi de asistenta sa, iar cel mai important bărbat din viaţa ei este băieţelul ei, care acum însă are probleme de sănătate. „Mama mea a suferit un şoc şi acum are probleme grave cu inima, iar fiul meu, Gabriel, la numai 4 anişori are stomacul şi plămânii distruşi. Otrava i-a distrus viaţa băieţelului meu”, a povestit eroina de telenovele. Mai mult decât atât, recent, medicii care l-au consultat pe micuţ i-au dat actriţei o veste cutremurătoare: „Gabriel are probleme cu măduva osoasă, se pare, tot de la ingurgitarea otrăvii timp îndelungat”. De altfel, băieţelul popularei artiste merge des la spital, începând din 2010, când a ieşit la iveală că au fost cu toţii afectaţi de o substanţă periculoasă.

Kate del Castillo – Detectivă la Hollywood
Kate del Castillo, interpreta Teresei Mendoza din „Regina sudului” are tot mai multe oferte de la Hollywood. Aţi văzut-o în „Weeds”, în „CSI: Miami”, iar recent, aceasta a jucat într-un episod din serialul NBC „Grimm”, în rolul unei detective care investighează o legendă horror: „Toată lumea în Mexic a auzit de La Llorona. Este fantoma unei femei frumoase care şi-a ucis toţi copiii pentru a fi cu bărbatul iubit. Dar acesta tot a respins-o. Acum, spiritul ei bântuie în căutare de copii. În serial, eu sunt o detectivă obsedată de La Llorona pentru că a pierdut un nepot”, explică Kate del Castillo. Actriţa are acum în derulare un proiect TV, care speră să dezvăluie pasiunea ei pentru sporturile extreme. În paralel, şi-a publicat primul ei roman, intitulat „Tuya”.