Ce fac unii, de dorul cainelui!

Apropo.ro / 09.07.2009, 16:05
Ce fac unii, de dorul cainelui!
O familie din Bristol stropeste orasul cu propria urina sperand ca astfel isi vor convinge cainele sa se intoarca acasa

Mare este gradina Domnului, dar unii mai sar si gardul!

O familie din Bristol a apelat la o solutie cel putin ciudata de a-si face cainele familiei, un labrador negru pe nume Simon, sa se intoarca acasa, dupa ce acesta a parasit ograda in care isi avea domiciliul.

Disperati ca odraslele lor, Henry (15 ani) si Clara (13 ani), nu mai au cu cine sa se joace dupa ce se intorc de la scoala, sotii Baltesz au inceput sa se intereseze ce pot face sa-si aduca acasa animalul preferat.

Dupa ce au cautat in toate locurile posibile, inclusiv la centrele in care sunt gazduite animalele abandonate, sotii Baltesz erau gata sa se dea batuti.

Ultima speranta a venit in urma consultarii unui expert in comportament canin, care le-a sugerat celor doi parinti sa se foloseasca de propria urina pentru ca animalul sa se intoarca in sanul familiei.

Zis si facut: doamna Louise Baltesz, de profesie… profesoara, i-a pus pe toti membrii familiei sa umple sticlute cu propria urina si apoi a luat imprejurimile Bristolului la picior. Din loc in loc, Louise se oprea langa stalpii de electricitate sau langa cei care sustin semnele de circulatie si ii stropea plina de speranta.

Povestea ar putea avea un happy end daca labradorul Simon n-a parasit zona Bristolului, iar in cazul reunirii acestuia cu familia, mai mult ca sigur ca va fi un moment de bucurie de nedescris, poate chiar in genul celui de mai jos:)

 

Bun venit mama soacra de pe tare.ro