Ce fac vedetele de Revelion?

De: Cătălina Matei, Nicoleta Nicolae / 27.12.2011, 07:00
Ce fac vedetele de Revelion?
Cine pe cine sărută sub vâsc în noaptea dintre ani? Cu câţi bani îi va găsi 2012 în buzunare? Sau unde se vor distra vedetele în noaptea de Revelion? Aflaţi imediat... din rândurile de mai jos.

Victor Slav
Cu banii la purtător!
Şi iubita pe scenă… căci aşa îşi petrece de câţiva ani încoace prezentatorul rubricii „Vremea” de la PRO TV noaptea dintre ani. Cum partenera sa de viaţă munceşte de Revelion, Victor o însoţeşte peste tot. Anul acesta, Anda are concert tocmai în Odessa, Ucraina. „E prima dată când ajung în aces oraş şi abia aştept, am auzit multe lucruri bune despre el. Anda are concert în noaptea de Revelion acolo, a pregătit un show spectaculos, aşa că o voi însoţi acolo. Vom sta trei zile, suficient cât să ne şi distrăm şi să vedem oraşul. Nu cred în tradiţia vâscului sau a lucrurilor roşii purtate de Revelion. În schimb, am grijă să port câţiva bani în buzunar la miezul nopţii, pentru că anul ce vine să fie îmbelşugat”, spune Victor.


Anca Serea
Cu iubitul la concert
Prezentatoarea ştirilor din sport de la Prima TV şi-a stabilit programul de Anul Nou cu mult timp în urmă. Iar asta, pentru că iubitul ei, Adi Sână de la trupa Akcent, va concerta în noaptea dintre ani. Cât despre tradiţiile de Revelion, Anca ne-a mărturist că va respecta obiceiul cu „sărutatul sub vâsc”, dar şi alte practici. „Tradiţia cu nu am sărit-o niciodată. Mereu am avut ceva bănuţi în buzunar la trecerea în noul an. Restul supersitiţiilor nu prea le respect”, ne-a mai dezvăluit vedeta Prima TV.


Adelina Pestriţu
Rendez vous cu Moş Ene!
Dacă de Crăciun prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D şi-a dat întâlnire cu Moş Crăciun, care i-a adus numeroase cadouri, iată că pentru noaptea dintre ani planurile s-au cam schimbat. Cel cu care îşi va petrece Anul Nou, în cazul în care nu va munci, este tot un Moş… Moş Ene! „De Revelion, dacă nu o să muncesc, cu siguranţă voi sta acasă şi voi dormi. Aşa simt să fac anul ăsta, şi sper să nu-mi schimb părerea până la finalul anului”, ne-a declarat bruneta de la Kanal D.


Virgil Ianţu, vacanţă în Thailanda
„Anul ăsta de sărbători stăm acasă, dar la începutul lui ianuarie voi pleca într-o vacanţă în Thailanda”, spune prezentatorul emisiunii „Vrei să fii milionar?”, de la KanalD.


Malvina Cservenschi
New York, New York
Şi în acest an, prezentatoarea Ştitilor TVR 1, Malvina Cservenschi va petrecere intrarea în noul an peste Ocean. „Voi petrece Revelionul la New York. Detalii nu pot să vă dau”, spune Malvina.


Lavinia
Relaxare la schi
După un an încărcat de concerte şi emisiuni, cântăreaţa a ales să-şi încarce bateriile la munte în Austria. „Pentru că sunt pasionată de schi, voi merge anul acesta în Austria”, spune Lavinia.
Cătălina Matei şi Nicoleta Nicolae