Ce face Annes, singurică, pe o plajă pustie?

Apropo.ro / 24.08.2012, 11:13
Ce face Annes, singurică, pe o plajă pustie?
Annes este o artistă serioasă şi muncitoare aşa că vara aceasta a făcut un adevărat maraton la spectacole.

Aflată încă pe litoral, acolo unde fanii ei au putut s-o vadă şi s-o asculte timp de aproape două luni de zile, cântăreaţa s-a bucurat şi de plajă. Pentru că o zi pe săptămână o avea liberă, s-a răsfăţat cât a putut. A profitat din plin de momentele libere şi le-a petrecut în compania iubitului său, la masaj şi … la soare. Insă nu într-o staţiune de fiţe, aşa cum preferă de obicei vedetele noastre, ci pe o plajă mai retrasă, printre stânci şi departe de privirile curioşilor!

AnnesUndeva prin Eforie Nord, Annes a descoperit locul ideal de bronzat! Pentru că este vegetariană de câţiva ani şi petrece multe ore în sala de fitness, Annes are o siluetă de invidiat. Artista arată din ce în ce mai bine şi acest lucru se răsfrânge şi asupra carierei sale care este în plină ascensiune! „Este locul meu secret unde fac plajă de câţiva ani, de când tot vin pe litoral. Mă simt foarte bine atunci când stau la soare într-un loc mai retras, fără fiţe, să fiu doar eu cu marea şi să respir aerul curat de vară! Imi pare rău că sezonul e pe sfârşite şi abia aştept să revin aici unde am fani deosebiţi care îmi ştiu toate piesele şi cântă cu mine la concerte”, spune Annes. Vă place cum arată artista în costum de baie?

Cântăreaţa este acum în promovare cu piesa „Unde…”, pentru care a filmat un videoclip incendiar, cel mai bun clip al ei de până acum! Pe Annes o puteţi găsi şi pe Facebook, acolo unde este foarte activă şi îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face: www.facebook.com/annes.ro.

Puteţi urmări aici videoclipul piesei „Unde…”: