Ce face Elena Udrea de arată atât de bine

Apropo.ro / 07.08.2013, 14:45
Elena Udrea a dezvăluit câteva dintre secretele frumuseții ei. Cum se menține în formă și cum este viața ei după divorț ne spune chiar ea...

Elena Udrea a povestit că a slăbit mai multe kilograme în ultimile luni urmând o dietă bazată pe grupa de sânge.

Am ținut o dietă bazată pe grupa de sânge. Am mâncat alimentele care sunt sănătoase pentru grupa mea de sânge și am făcut mult sport. Am trei mese pe zi și două gustări, mănânc o dată la trei ore și am mereu ceva verde pe masă și nu mănânc după ora șase seara„, a explicat Elena Udrea pentru Acasă TV.

elena udrea

După ce a renunțat la obiceiurile alimentare nesănătoase și la sedentarism, Elena Udrea face acum multă mișcare și acordă o mare importanță meselor și la ce pune în farfurie.

Călătoream foarte mult, dormeam în mașină nopțile, mâncam în benzinării, nu aveam timp să am o viață sănătoasă, nu mai făceam mișcare. Acum mănânc sănătos, am preocupări mai sănătoase, azi dimineață am alergat o oră pe plajă„, a dezvăluit Udrea care are aceeași greutate ca la 25 de ani.

Elena Udrea a mai povestit că are aceleași haine de ani de zile și că acel costum de baie cu care a apărut în fotografii are șnururi și a putut să-l poarte și când avea cîteva kilograme în plus și acum. „Am aceleași haine pe care le aveam și acum un an, doi, trei, patru, cinci. Chiar mă întreba cineva de ce costumul de baie cu care am apărut în fotografii și am spus: nu am niciun costum de baie pe mărimea mea de acum și acesta era singurul care se regla din șnururi, deci am putut să-l fac mai mic. Este un costum de baie care mergea și când aveam câteva kilograme în plus și a mers și de data asta. Deci, nu am schimbat nimic. Am aceleași haine de ani de zile„, a mai spus Udrea.

elena udrea

În privința întreținerii estetice, Udrea a mai dezvăluit că folosește multe cosmetice românești, pentru că „sunt cele mai bune”, și nici nu obișnuiește să stea prea mult în fața oglinzii.

Cât despre divorțul de Dorin Cocoș, Elena Udrea povestește: „Orice separare, orice despărțire nu este un prilej de bucurie. Vine o astfel de schimbare în viață, care pentru mine vine după 10 ani de când am început cariera politică, după 10 ani de căsătorie. Lucrurile s-au schimbat cu totul în viața mea și, după mine, este momentul unui nou început, există o energie pozitivă care m-a cuprins și lucrurile se întâmplă în acest moment în viața mea într-un mod luminos„, a menționat Udrea.

elena udrea

Ea a mai spus că își dorește un copil „când va fi să fie” și că ea este o femeie care crede în familie, în dragoste, fără să aibă preocuparea ca, rapid, să-și întemeieze o familie.