Ce face Liviu Vârciu în emisiune pentru fiica lui – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 07.06.2017, 13:23
Ce face Liviu Vârciu în emisiune pentru fiica lui - FOTO
Miercurea e zi de voie bună la Antena 1. În cea de-a zecea ediţie a show-ului „Zaza Sing” Paula Chirilă, Max Dragomir şi Dorian Popa cântă şi fac spectacol pe scena emisiunii în care doar versurile contează. Artiştii invitaţi la Antena 1 vor mima versuri, vor depăna amintiri şi vor ţine pasul cu glumele lui Vârciu şi Flick.

Concurenţii din această ediţie sunt şi ei cât se poate de simpatici: două studente, o solistă, un poliţist criminalist sau amuzantul Alifie se vor întrece pe versuri pentru a ajunge în ultima probă de concurs. Maria, o studentă din Bucureşti, va mărturisi că îi place să facă mereu ceva nou, aşa că şi-a propus să ia la rând emisiunile de la Antena 1 în calitate de concurentă. Nici Alifie nu e străin de camerele de filmat, pentru că şi-a încercat norocul şi la „Chefi la cuţite”: acum vrea să cânte, pentru că, spune el, „ştiu atâtea melodii, că pot să ţin o nuntă singur. Sunt mai bun ca Humans, cred că au auzit de mine”, glumeşte acesta. Care dintre ei va câştiga ediţia rămâne de văzut azi de la 20.30 la „Zaza Sing”. 

Ediţia are şi ceva sărbătoriţi, astfel că urările de „la mulţi ani” nu vor lipsi. Chiar în ziua filmării respective, Liviu Vârciu are un mesaj pentru fiica lui, Carmina, care îşi sărbătorea ziua de naştere: despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 află azi de la 20.30. Iar cel de-al doilea sărbătorit, Ciprian din trupa Humans, are parte de o farsă de ziua lui, pusă la cale de Flick şi Vârciu: albinuţa Zaza nu-l va părăsi nicio clipă şi va sta lipită de el pe tot parcursul zilei, spre disperarea artistului.