Ce face Tara ziua şi, în special, noaptea! VIDEO

De: Nicoleta Nicolae / 19.07.2015, 07:00

Ce face Tara ziua şi, în special, noaptea! VIDEO
După colaborarea cu trupa italiană Spankers, Tara lansează single-ul "Day and night", melodie compusă şi produsă de către artistul australian Faydee.


 
“Am o relaţie de prietenie foarte strânsă cu Faydee şi într-o zi a venit cu ideea să-mi compună o piesă. Mi-a arătat linia şi instrumentalul, care mi-au plăcut foarte mult, aşa că am început să lucrăm la ea. Am filmat clipul într-un cadru romantic, însă rezultatul este unul destul de sexy, Florin Botea a realizat un contrast perfect între rafinament şi senzualitate. Sper ca piesa să fie atât pe placul românilor, cât şi pe placul susţinătorilor mei din străinatate pentru că, zic eu, are un sound internaţional”, a declarat Tara.

Videoclipul a fost filmat la începutul verii, într-un cadru boem – Palatul Ghika din Caciulati, iar regia videoclipului este semnată de către Florin Botea, cu care Tara a mai lucrat şi pentru clipurile “Dreaming” şi “Calling for love”.

Înainte de featuringul cu Spankers, Tara a colaborat cu Sonny Flame pentru piesa „Poc”, primul ei single cu versuri în limba română. De atunci şi până în prezent, artista a susţinut numeroase concerte în ţară şi străinătate, în ţări precum Turcia, Italia, şi a avut o apariţie incendiară în revista Playboy.