Ce face un porc după ce bea 18 doze de bere

De: Marian Andrei / 10.09.2013, 17:00
Ce face un porc după ce bea 18 doze de bere
Mai mulți australieni aflați în camping, au avut parte de spectacolul vieții lor: după ce le-a furat 18 doze de bere și s-a îmbătat "ca un porc", un porc s-a bătut cu o vacă.

Unul dintre vilegiaturiștii de la Port Hedland (vestul Australiei) a povestit presei desfășurarea acțiunii.

„În toiul nopții, cei care erau campați în fața noastră au auzit cum dozele de bere erau turtite. Au ieșit afară cu torțele și au văzut porcul, care dăduse iama în berile lor.

Speriat de flăcări, porcul a fugit, însă nu prea departe, pentru că, alți turiști, aflați pe marginea râului, au spus că l-au văzut fugarit de o vacă, de care a scăpat aruncându-se în apă și înotând spre mijlocul râului.”

După ce s-a răcorit, porcul a ieșit din apă și s-a culcat lângă un buștean de pe malul apei.

Deși inițial au crezut că porcul „băuse” doar un pachet cu șase doze de bere, a doua zi de dimineață, făcând inventarul, turiștii au descoperit că berea i-a plăcut porcului, nu mai puțin de 18 cutii de bere fiind ronțăite de acesta.

Autoritățile australiene sunt în căutarea animalului, însă un purtător de cuvânt a declarat că personalul nu este echipat pentru a descoperi animale sălbatice, mai ales „în stare de ebrietate”.

Referitor la turiști, purtătorul de cuvânt a declarat că aceștia nu au fost speriați de apariția porcului, ci mai degrabă supărați că acesta le-a băut berea.