Ce faci când îți sună furnicile la ușă?

De: Marian Andrei / 03.06.2013, 16:30
Ce faci când îți sună furnicile la ușă?
Răspuns corect: suni la Poliție! Deși pare ireal,.o nemțoaică din localitatea Offenburg a fost "luată la mișto" de un mușuroi de furnici care "sunau" aleator la ușa femeii.

Atunci când nemțoaica de 75 de ani a sunat la poliție la ora trei noaptea ca să reclame că cineva sună în permanență la sonerie și, când ajunge la ușă, nu este nimeni acolo, probabil că polițiștii au crezut că femeia este puțin „deranjată”.

Totuși, fiindcă toate sesizările trebuiesc rezolvate, un echipaj s-a deplasat la locuința reclamantei, unde, spre stupoarea lor, au trebuit să recunoască faptul că femeia avea dreptate. Chiar de față cu ei, soneria era acționată des, fără nicio cauză aparentă.

În scurt timp, polițiștii au descoperit vinovatul: o colonie de… furnici, care își găsise adăpost chiar  în locașul întrerupătorului și care, în funcție de cum se deplasau, acționau contactele acestuia.

Polițștii nemți au mai bifat o realizare în lupta lor împotriva tulburării ordinii publice după ce au îndepărtat, cu ajutorul unui cuțit, mușuroiul de furnici.