Ce faci după ce bei de 28.000 de dolari într-o noapte?

De: Marian Andrei / 14.12.2012, 19:00
Ce faci după ce bei de 28.000 de dolari într-o noapte?
Dai în judecată localul, bineînțeles, sub motivul că "ai fost prea beat pentru a spune nu" barmanilor care îi dădeau băutură după băutură!

William Ilg s-a dus să bea și el „ca omul” ceva într-un bar. Însă a doua zi, când i-a trecut mahmureala, a descoperit că, deși nu mai avea nicio amintire despre noaptea trecută, avea în schimb 28.009,60 de dolari mai puțin pe cartea de credit.

Probabil ca să mai recupereze din bani, sau poate sperând că băutura va fi din partea casei, lui Ilg i-a venit ideea să dea în judecată Clubul Hustler din Manhattan, pe motiv că angajații au profitat de starea lui de ebrietate și de „lipsa capacității de face tranzacții financiare” și i-au dat să bea până s-a ajuns la această valoare a notei de plată. Mai mult, Ilg a cerut și compensații financiare pentru comportamentul „scandalos” al angajaților.

Din nefericire, domul Ilg a avut însă o mare surpriză: judecătorul Manuel Mendez (care, probabil, nu bea) a respins cazul, hotărând că acesta trebuie să își plătescă consumația. „Clubul Hustler nu are nicio obligație în sensul protejării reclamantului de efectele intoxicării sale voluntare cu alcool„, a fost motivarea judecătorului.

Același judecător a mai respins o altă acțiune a lui Ilg, care afirma că Hustler nu are o licență valabilă pentru a vinde băuturi alcoolice.