Ce familie frumoasă are Amalia Enache – Imagini emoţionante!

De: Cătălina Matei / 13.03.2017, 11:37
Ce familie frumoasă are Amalia Enache - Imagini emoţionante!
La doar câteva luni după ce a anunţat ca renunţă la cariera în televiziune pentru a se dedica fiicei sale în totalitate, acum, Amalia Enache a luat o decizie radicală: s-a mutat în America de Sud.

Amalia Enache a fost destul de discretă în a dezvălui cine este tatăl fetiţei.Ştirista, în vârstă de 39 de ani, şi-a ţinut mereu viaţa personală departe de ochii curioşilor şi nu a dezvăluit nici identitatea tatălui copilului ei.

Deşi au existat speculaţii potrivit cărora ştirista a apelat la fertilizarea in vitro pentru această sarcină, Amalia nu a recunoscut acest lucru, dar nici nu a negat că bunul ei prieten şi fost coleg, Claudiu Anghel, este tatăl fetiţei ei. Ultima imagine în care Alma (7 luni) este extrem de zâmbitoare pe plajă în braţele celui care a fost make-up artist la Pro tv vine parcă să ne convingă de faptul că cei doi îşi răsfaţă împreună copilul în calitate de părinţi. Bărbatul a scris în dreptul imaginii „Minha Alma” (n.r. Alma mea), ceea ce denotă că este foarte legat de bebeluş.