Ce familie frumoasă are chef Nicolai Tand – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 07.08.2017, 14:43
Ce familie frumoasă are chef Nicolai Tand - FOTO
Când toată lumea visează la cât mai multe zile libere, Chef Nicolai Tand, prezentatorul show-ului Star Chef de la Antena Stars, face o mărturisire cel puţin surprinzătoare:

”Nu pot sta prea mult în vacanţă. Anul ăsta e prima oară când am fost plecat 10 zile şi chiar mi s-a părut mult. Poate pentru că sunt foarte agitat, obişnuit cu un ritm de viaţă extrem de alert, cu tot felul de planuri şi proiecte, nu pot sta mult timp locului. Pentru mine e mai important să pot pleca mai des, pe perioade mai scurte, decât într-o vacanţa foarte lungă. Mă ajută mai mult să îmi încarc bateriile”, a declarat el.

Anul acesta vacanţa lui nu a fost lipsită de peripeţii. „Cu o seara înainte de a pleca, pe la ora 23.00, am plecat la un atm să scot nişte bani. Cardul meu a rămas blocat. Aveam avion a doua zi la 10.00 dimineaţa şi niciun leu in buzunar. Norocul meu a venit tot de la Monica, soţia mea, căci în primele minute mi se cam înmuiaseră genunchii!”J.

Împreună cu soţia şi cei doi copii, Nicolai a petrecut 10 zile în Grecia, in Costa Navarino, loc pe care l-au ales pentru că este foarte indicat pentru copii şi vacanţele cu familia. „Tot anul copiii mei mi-au spus că la vară vor să meargă la un tobogan mare, să se joace toată ziua. Am încercat să le facem pe plac şi am căutat destinaţia potrivită pentru ei. Ştiţi cât s-au dat pe tobogan în cele 10 zile? Câteva ore!:)”.

Inevitabil toate vacanţele lui Nicolai Tand sunt legate şi de mâncare. Pentru că există o ofertă atât de bogată, Nicolai are şi câteva sfaturi. „Cel mai bine mâncaţi în tavernele tradiţionale. Cum le recunoaşteţi? E simplu! Sunt cele care nu au meniuri în engleză sau alte limbi, cele mai retrase şi fără multă reclamă. De meniuri nu veţi avea nevoie pentru că e suficient să întrebaţi chelnerul care e mâncarea zilei şi va fi suficient. Mergeţi pe mâna lor!”, a mai adăugat el.